Una Revolución En Miniatura

Resumen del libro

libro Una Revolución En Miniatura

La història de la tecnologia és el reflex viu de les necessitats i les inquietuds humanes, a l’empara dels límits fixats per les lleis físiques. En les albors d’aquest nou mil·lenni, estem assistint a l’impuls de la més revolucionària de les tecnologies, la que basa el seu potencial en la manipulació de la matèria a escala atòmica i molecular. Els reptes científics són tan immensos com les oportunitats tecnològiques. Des de la nanoescala ens arriben solucions a alguns dels problemes més grans de la humanitat, com els relatius a la salut humana i el desenvolupament sostenible del planeta. «Una revolució en miniatura», XV Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General, examina el paper determinant de la nanotecnologia a l’hora d’afrontar alguns dels més grans problemes de la humanitat, així com fascinants reptes i desafiaments tecnològics.


Ficha del Libro


Opciones de descarga disponibles

Si quieres puedes descargarte una copia del libro en formato EPUB y PDF. A continuación te detallamos una lista de posibilidades de descarga directa disponibles:


Opinión de la crítica

POPULARR

3.4

99 valoraciones en total


Otros Libros Relacionados de Amador Menendez Velazquez

A continuación te presentamos otros libros de Amador Menendez Velazquez disponibles para descargar gratuitamete

  • Amador Menendez VelazquezUna Revolución En Miniatura

    La història de la tecnologia és el reflex viu de les necessitats i les inquietuds humanes, a lempara dels límits fixats per les lleis físiques. En les albors daquest nou mil·lenni, estem assistint a limpuls de la més revolucionària de les tecnologies, la que basa el seu potencial en la manipulació de la matèria a escala atòmica i molecular. Els reptes científics són tan immensos com les oportunitats tecnològiques. Des de la nanoescala ens arriben solucions a alguns dels problemes més grans de la humanitat, com els relatius a la salut humana i el desenvolupament sostenible del planeta. «Una revolució